top of page
IMG_E2080.JPG

Gost može besplatno otkazati do 3 dana prije dolaska, i uplaćeni polog se u cijelosti vraća. Gost će platiti iznos prvog noćenja u slučaju otkazivanja unutar 3 dana prije dolaska. Ako se gost ne pojavi a nije otkazao bit će mu naplaćen ukupan iznos. Za slučaj eventualnog ranijeg odlaska ili skraćenja boravka u odnosu na rezervirani termin, uplaćeni iznos za rezervacijom zauzeti kapacitet apartmana ne vraćamo.

Ukoliko Gost želi produžiti svoj boravak u Apartmanima Dajčić, a produženje boravka je moguće ostvariti prema kalendaru zauzeća i popunjenosti; primijenit će se za Gosta povoljnija sveukupna cijena ukoliko tim produženjem boravka gost ima pravo na popust osnovom dužine boravka u skladu s važećim cjenikom. Boravak će se obračunati po cijeni kao da je već unaprijed rezervirao tako produženi termin.

 

Za plaćanje gotovinom ili bankovnom doznakom na naš račun Gost će za potvrdu svoje odluke rezervacije (bookinga) unaprijed na dan rezervacije uplatiti minimalno iznos prvog noćenja i tad će ova rezervacija postati aktivna i termin rezerviran. Ukupno plaćanje je na dan dolaska za rezervirani termin boravka unaprijed, u gotovini ili doznakom na bankovni račun, a iznos za uplatu saldira se sa već uplaćenim iznosom prilikom rezervacije. Redoviti gosti prilikom rezervacije nisu dužni uplatiti rezervacijski polog.

Ako u ime i za račun Apartmana Dajčić ovu uslugu smještaja u cijelosti naplaćuje Booking.com plaćanje smještaja je u skladu s pravilima objekta i poslovnom politikom Booking.com. Prilikom rezervacije smještaja Booking.com radi predautorizaciju sredstava putem bankovne kartice gosta, a naplata i terećenje kartice je pred termin dolaska gosta osim za opcije smještaja za koje je u ponudi cijene navedeno da je rezervacija bez opcije povrata novca, tada je kartica gosta odmah terećena. 

Pripremamo plaćanje smještaja on-line bankovnim karticama direktno preko, ove, naše internet stranice na jednaki način kao i preko prodajnog kanala Booking com; s tim da ćemo za boravke duže od 7 dana ponuditi i opciju plaćanja bankovnom karticom na rate, do 12 mjesečnih rata.

Cjena boravka bez obzira na način plaćanja i bez obzira na način rezervacije, putem prodajnih kanala ili direktnom rezervacijom su jednake. Gostu se izdaje R2 račun. Iznajmljivač je kao fizička osoba pružanjem usluga u domaćinstvu izvan sustava PDV. Za boravak se ne naplaćuje sigurnosni polog, a eventualna namjerna šteta se naplaćuje na licu mjesta.

Ukoliko Vam je za Vašeg boravka potrebna usluga čišćenja ili usluga spremačice, odnosno usluga pranja, sušenja ili glačanja Vašeg rublja, dodatno je moguće dogovoriti tu uslugu po pristupačnoj cijeni.

bottom of page