top of page
smajlic_edited.png

01.10. - 31.05.

20%25252520POSTO_edited_edited_edited_ed

POPUSTI

01.10. - 05.01.  &  01.04 - 31.05.

- 35 %

Vikend   (min 2 noć)

- 50 %

Tjedan   (min 7 noć)

- 60 %

Terapije   (min 2 tjedna)

Zimski popust 
06.01. - 31.03.

- 60 %

Uživajte u popustima
i ne propustite  !!

Vaš privatni Advent
u Apartmanima Dajcic 

svake godine  01.12. - 06.01.

bukingcom.jpg

Cjene smještaja i akcijske ponude objavljene na stranicama operatora Booking com uvijek su usklađene i ažurne sa važećim cjenikom i kalendarom popunjenosti. U cilju povećanja prodaje u određenim terminima na stranicama Booking com mogu biti objavljene posebne ponude koje ovdje nisu navedene i vrijede u ponuđenom opsegu i cijenama isključivo i samo za goste koji smještaj po tim uvjetima rezerviraju putem kanala Booking.com, a tamo navedene cijene samo tada mogu odstupati u tom razdoblju od ponuđenih cijena na cjeniku ili putem ove Internet stranice.

hzzo.jpg

Apartmani Dajčić registrirani je privatni iznajmljivač. Kada Gost sa uputnicom Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) za svoj smještaj prilikom terapija u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju odabere Apartmane Dajčić, termin boravka usklađuje se s terminom pregleda i terapija, a prijavu termina terapija i termin prvog pregleda liječnika specijaliste osnovom uputnice, u dogovoru s Gostom a u ime Gosta rade Apartmani Dajčić. Prilikom dolaska na ugovoreni prvi pregled liječnika specijaliste potrebno je uz medicinsku dokumentaciju priložiti i potvrdu o smještaju u Apartmanima Dajčić.

Ovim gostima se od 01.10. - 31.05. odobrava posebni popust na cijenu smještaja, kako je navedeno cjeniku. Ovaj poseban popust nije moguće ostvariti putem Booking.com, već samo direktnom rezervacijom uz uputnicu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

olimpijski simbol.png

Vrhunski sportaši Republike Hrvatske I, II i III kategorije Hrvatskog Olimpijskog Odbora (HOO) jednako tako i vrhunski sportaši država članica EU ili drugih država s istim sportskim statusom, uživaju popust osnovom važećeg Rješenja o kategorizaciji sportaša - za trajanja tog statusa i bez obzira na dužinu boravka. Jedan dan najma apartmana u vremenu smještaja je GRATIS kao poklon sportašu.

Sportaši na sportskim natjecanjima u gradu Varaždinske Toplice uz predočenje dokaza o sudjelovanju, za vrijeme natjecanja bez obzira na dužinu boravka ostvaruju popust na redovnu cijenu najma.

IMG_0799.JPG

Za trajanja programa:

  • Obilježavanja početka turističke sezone Aquafest (obično prvi vikend u lipnju)

  • Lovrečevo festivala (obično vikend uz 10 kolovoz)

  • Dan Grada, Sveti Martin (11. studenog)

 

Sudionicima i gostima Grada odobrava se promotivni popust na redovnu cijenu najma apartmana, kako je istaknuto na cjeniku - po vansezonskim cijenama. Ovaj prigodni popust moguće je ostvariti i za rezervacije putem Booking.com.

bottom of page